IPSC Grundkurs

Grundkurs i Dynamiskt Skytte.

Är du sugen på en grundkurs? Västsvenska Dynamiker har egna instruktörer och Examinatorer för alla grenar inom IPSC Sverige, så som Pistol, Gevär och Hagel.

Hur går man till väga? Anmäl ditt intresse för en grundkurs. Denna kurs baseras alltid på utbildning på pistol. Därefter kan man gå vidare med gevär och hagel. Vi brukar hålla en introduktionskväll där vi informerar om vad Dynamiskt skytte är och vad kursen innehåller och vad det ställs för krav för att klara kursen.

Själva kursen är 4 dagar fördelat på två helger där man börjar med grunderna för att kunna skjuta denna gren. Allt eftersom så bygger vi på kunskaperna hela tiden. Kursen innehåller en teoridel och ett skjutprov som varje elev måste klara av för att bli godkänd. Vi har använt denna modell i 8 års tid och det är mycket givande då vi hinner gå igenom alla moment för varje elev noggrant.

Efter godkänd kurs söker man en tävlingslicens hos förbundet och när den kommer kan man börja träna och tävla. Efter 12 månader som aktiv medlem kan man söka licens på pistol. Efter 24 månader och godkänd kurs för gevär kan man söka licens på gevär/hagel.

Vill du anmäla ditt intresse eller har fler frågor? Kontakta oss via följande länk: utbildning@dynamiker.se